thermostar - uređaj za čišćenje suhom parom za kućanstvo

100% EKOLOŠKO ČIŠĆENJE

THERMOSTAR DONOSI ZELENU REVOLUCIJU ČIŠĆENJA U VAŠ DOM

ručni parni čistač

Thermostar je vrhunski čistač na suhu paru za ekološko čišćenje prostora.

Evo zašto je Thermostar jedinstven:

 • Koristi isključivo mikro suhu paru na temperaturi iznad 180°C, osiguravajući dubinsko čišćenje bez tragova.
 • Ne treba dodatna sredstva za čišćenje jer uklanja tvrdokornu prljavštinu samo snagom pare.
 • Osigurava 100% higijenski prostor bez ostataka sredstava za čišćenje, što ga čini ekološki prihvatljivim.
 • Ova metoda pruža izuzetno temeljito čišćenje, istovremeno štiteći okoliš i zdravlje vaše obitelji.

Thermostar čistač na suhu paru izuzetno je učinkovit na svim površinama, uključujući podove, pločice, fuge, tepihe, kupaonice, presvlake, kuhinjske uređaje i druge površine.

Nudi sveobuhvatno i higijensko rješenje za čišćenje bez potrebe za jakim kemikalijama, čineći ga popularnim izborom za kućno i komercijalno čišćenje.

Thermostar

UŽIVAJTE U SVOM EKOLOŠKI ČISTOM DOMU UZ THERMOSTAR

Prijavite se za više informacija

NAKON zaprimljene PRIJAVE KONTAKTIRATI ĆEMO VAS I PRUŽITI SVE POTREBNE INFORMACIJE.
POSTOJI MOGUĆNOST DOGOVARANJA PREZENTACIJE UREĐAJA U VAŠEM DOMU!

Thermostar revolucionira čišćenje samo vodom, bez potrebe za agresivnim sredstvima.

Kao pionir u budućnosti čišćenja, Thermostar je dobio priznanje u brojnim medijskim člancima. Zašto? Jer danas problem u kućnom čišćenju nije samo prljavština, već i kemijski ostaci agresivnih sredstava za čišćenje te mikrobi koji predstavljaju ozbiljnu prijetnju zdravlju vaše obitelji.

S Thermostar parnim čistačem, imate rješenje za sve te izazove!

Zašto odabrati Thermostar čistač na suhu paru?

 

 • 100% higijenski – Eliminira bakterije, viruse i mikrobe, osiguravajući čistu okolinu.
 • Univerzalna primjena – Učinkovit na svim površinama u vašem domu, bez iznimke.
 • Rješenje protiv alergija – Borba protiv alergija, problema s disanjem i iritacijama kože.
 • Najbolja tehnologija – Razvijena kroz desetljeća iskustva, jamči vrhunsku učinkovitost.
 • Visoki standardi kvalitete – Osigurava najvišu razinu učinkovitosti i kvalitete.
 • Savjetovanje i usluga –Pruža sveobuhvatno savjetovanje i podršku, promičući zeleni koncept čišćenja.
 • Pionir u ekološkom čišćenju – Minimalna potrošnja vode i nulta zagađenja otpadnih voda, za čišćenje bez traga ekološkog oštećenja.
Thermostar

THERMOSTAR - ZA ČIŠĆENJE BEZ KEMIKALIJA

Thermostar

Thermostar ne zahtijeva nikakva sredstva za čišćenje. Samo ulijte običnu vodu, a ovaj uređaj će je pretvoriti u suhu mikro-paru. Djeluje na površine tako što dubinski i higijenski uklanja sve prljavštine i ostatke kemikalija za čišćenje.

Čistač na suhu paru Thermostar je idealan za čišćenje svih površina u vašem domu, od mastima obloženih rešetki pećnice i teško zaprljanih pločica do namještaja i mnogo više. Da biste to provjerili, rado ćemo vam predstaviti Thermostar parni čistač u vašem domu i pružiti vam obuku za njegovu upotrebu. Na taj način potičemo svijest o važnosti prelaska na ekološka rješenja za čišćenje kućanstva.

Thermostar proizvodi suhu paru, dok jeftiniji parni čistači proizvode mokru paru. Čišćenje suhom parom nudi nekoliko prednosti u odnosu na čišćenje vlažnom parom, čineći ga boljim izborom u mnogim situacijama:

 1. Brže sušenje – Budući da suha para sadrži vrlo malo vlage, površine se brzo suše nakon čišćenja. To je posebno korisno za podove, tapecirani namještaj i druge osjetljive površine koje prekomjerna vlaga može oštetiti.

 2. Dubinsko čišćenje – Suha para postiže temperature iznad 180°C, što omogućava učinkovito uklanjanje tvrdokornih mrlja, bakterija, virusa i mikroba bez potrebe za kemijskim sredstvima. Time se postiže dubinsko i higijensko čišćenje.

 3. Ekološki prihvatljivo – Čišćenje suhom parom ne zahtijeva upotrebu kemijskih sredstava, što smanjuje kemijski otpad i zagađenje. Koristi se samo voda, što čini ovaj način čišćenja ekološki prihvatljivim.

 4. Ušteda vode – Suha para koristi minimalne količine vode u usporedbi s vlažnom parom, što rezultira manjom potrošnjom resursa i manjim troškovima vode.

 5. Štiti površine – Suha para ne ostavlja iza sebe višak vlage koja može uzrokovati plijesan, kamenac ili druge vrste oštećenja na površinama. To produžuje vijek trajanja čišćenih površina.

 6. Povećana sigurnost – Zbog minimalne vlage, rizik od klizanja i nesreća je smanjen, što je posebno važno u komercijalnim prostorima s visokom frekvencijom ljudi.

 7. Višenamjenska upotreba – Suha para je učinkovita na različitim površinama, uključujući podove, pločice, fuge, tepihe, presvlake, kuhinjske uređaje i još mnogo toga. Njena svestranost omogućava široku primjenu u domaćinstvima, poslovnim prostorima i industrijskim okruženjima.

Sve ove prednosti čine čišćenje suhom parom superiornijim izborom u odnosu na tradicionalne metode čišćenja vlažnom parom, osiguravajući učinkovitije, sigurnije i ekološki prihvatljivije rezultate.

Suha para je para koja sadrži minimalnu količinu vlage, obično manje od 5%, čineći je gotovo potpuno plinovitim stanjem vode. Ovo stanje omogućava efikasnije i higijenskije čišćenje jer para prodire duboko u pore površina bez prekomjernog močenja površina.

Suha para nastaje kada se temperatura pare poveća iznad 160°C. U toj fazi vlaga se odvaja od pare.

Thermostar je opremljen vrhunskim grijačem koji se sam čisti, čime se razlikuje od konvencionalnih parnih čistača koji koriste zastarjele spiralne grijače.

Moderna tehnologija samočišćenja grijača osigurava:

Učinkovitost i izvedba – Tehnologija grijača koja se sama čisti u Thermostaru osigurava dosljedno i učinkovito grijanje. Za razliku od tradicionalnih spiralnih grijača, koji se s vremenom mogu pokvariti i postati manje učinkoviti, samočisteći grijač održava optimalne performanse, pružajući stalnu opskrbu parom visoke temperature.

Nisko održavanje – Zbog sposobnosti samočišćenja, smanjuje se nakupljanje mineralnih naslaga i kamenca, što je uobičajeni problem sa spiralnim grijačima. Kao rezultat toga, grijač zahtijeva manje održavanja, dugoročno štedi vrijeme i trud.

Dugovječnost – Izdržljivost samočistećeg grijača produljuje životni vijek Thermostara. Sprječavanjem nakupljanja kamenca i minerala, grijač radi glatko dulje vrijeme, osiguravajući dugotrajnost i pouzdanost uređaja.

Dosljedna toplinska snaga – Samočisteći grijač u Thermostaru isporučuje postojanu paru visoke temperature, čineći ga učinkovitijim za dubinsko čišćenje i dezinfekciju. S druge strane, spiralni grijači mogu patiti od neravnomjerne raspodjele topline i fluktuirajućih temperatura, što dovodi do nedosljedne kvalitete pare. 

Energetska učinkovitost – Moderna tehnologija grijanja dizajnirana je da bude energetski učinkovitija. Samočisteći grijač optimizira potrošnju energije uz vrhunske performanse u usporedbi sa spiralnim grijačima koji su gladni energije.

Čišći rad – Kako samočisteći grijač smanjuje nakupljanje nečistoća, proizvedena para je čišća, osiguravajući higijenskiji proces čišćenja. Ovo je osobito važno u okruženjima u kojima su sanitarni uvjeti ključni, kao što su bolnice, kuhinje i kućanstva s osobama koje pate od alergija.

Thermostar je dizajniran imajući na umu dugotrajnost i pouzdanost, što ih čini doživotnom investicijom za kućne i komercijalne potrebe čišćenja.

Jednokratna kupnja – Cjeloživotno ulaganje. Kada kupite Thermostar parni čistač, činite jednokratnu investiciju koja će vam služiti cijeli život. Za razliku od mnogih drugih uređaja za čišćenje koji zahtijevaju česte zamjene, Thermostar je napravljen da traje.

Desetljeća izvrsnosti – Thermostar se proizvodi od 1989. godine, odražavajući desetljeća stručnosti i inovacija u tehnologiji čišćenja parom. Ova dugogodišnja povijest pokazuje predanost brenda kvaliteti i trajnosti.

Vrhunski materijali – Proizvodnja Thermostar čistača na suhu paru uključuje korištenje komponenti najviše kvalitete. Svaki je dio pomno odabran i testiran kako bi se osiguralo da zadovoljava rigorozne standarde trajnosti i performansi.

Doživotno jamstvo na dijelove – Thermostar nudi doživotno jamstvo na isporuku dijelova, osiguravajući da možete održavati i popravljati svoj uređaj prema potrebi. Ovo jamstvo znači da se nećete morati brinuti o pronalasku zamjenskih dijelova, čak ni nakon mnogo godina.

Thermostar - čistač na suhu paru

PRIJAVITE SE ZA VIŠE INFORMACIJA

NAKON ZAPRIMLJENE PRIJAVE KONTAKTIRATI ĆEMO VAS I PRUŽITI SVE POTREBNE INFORMACIJE.

Zaštita privatnosti

Dajem svoju suglasnost da tvrtka NUBIS ECO d.o.o., Gvozdanska 13a, iz Zagreba, OIB 72405427313 može koristiti ovdje navedene podatke u svrhu primanja obavijesti o posebnim ponudama i pogodnostima, novim uslugama i proizvodima.

U skladu s važećim propisima, uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, pristajem da me se u navedene svrhe kontaktira putem e-pošte, telefona i/ili mobilnog telefona.

Za sva pitanja, rezervacije termina i upite slobodno nas kontaktirajte putem telefona, emaila ili kontakt forme. Javit ćemo vam se što je prije moguće.

 

t. 0914441689