ZAŠTITA PRIVATNOSTI
Pravila privatnosti

NUBIS ECO d.o.o. na svojim internetskim stranicama koristi kolačiće (eng.= cookies), malene datoteke koje se na vaše računalo spremaju tijekom pregledavanja naših stranica, u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva.

Korištenjem stranice pristajete na njihovu upotrebu. Blokirate li kolačiće i dalje ćete moći pregledavati web stranicu, ali će neke funkcionalnosti biti nedostupne. Informacije koje kolačići prikupe, a koje nam omogućuju praćenje posjećenost i prometa, anonimne su i mogu biti spremljene jedino ako vi to dopustite, odnosno omogućite. Ova stranica neće imati pristup informacijama koje niste dopustili i neće imati pristup drugim datotekama na vašem računalu.

Korištenje kolačića u svakom trenutku možete podešavati, prilagođavati i brisati kroz postavke kolačića u web pretraživaču.

Politika privatnosti

U skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka (dalje u tekstu: Opća uredba o zaštiti podataka), te Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018), NUBIS ECO koristi prikupljene podatke kako stoji niže.

Obrada osobnih podataka

Uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, osobne podatke prikupljene putem kontakt obrasca (prilikom slanja upita na ovoj stranici) obrađujemo isključivo u svrhu povratnog kontaktiranja.

Primatelji podataka

Pristup ovdje ostavljenim osobnim podacima imaju zaposlenici NUBIS ECO zaduženi primjerice za ugovaranja termina s našim konzultantima, ili djelatnici ovlaštenog servisa.

Pristup vašim osobnim podacima mogu imati i vanjski primatelji (nadležna državna tijela i sudovi, javni bilježnici, FINA i dr.) ukoliko to proizlazi iz prisilnog zakonskog propisa.

Rokovi čuvanja podataka

Za određene osobne podatke rokovi obrade i pohrane propisani su pozitivnim propisima Republike Hrvatske. U odnosu na podatke koje čuvamo na temelju privole, navedene podatke čuvamo dok postoji svrha radi koje su podaci dani odnosno radi koje se obrađuju, odnosno dok privola za obradu ne bude povučena od strane korisnika.

Po prestanku svrhe odnosno isteku razdoblja čuvanja, osobne podatke brišemo.

Kontakt za zaštitu osobnih podataka

Zahtjevi, pritužbe ili upiti koji se odnose na obradu i zaštitu osobnih podatka možete uputiti na adresu elektroničke pošte info@nubis-eco.hr.

Sukladno važećim zakonskim propisima kojima je regulirana zaštita osobnih podataka svaki zahtjev/upit bit će riješen što je prije moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od zaprimanja. Prilikom kontakta i postavljanja navedenih zahtjeva uložit ćemo razumne napore da potvrdimo vaš identitet i spriječimo neautoriziranu obradu osobnih podataka.

Upravljanje kolačićima

Dodatno možete prihvatiti ili odbiti neke ili sve kolačiće prilagođavanjem postavki vašeg preglednika. Na sljedećim poveznicama možete pronaći informacije o tome kako promijeniti postavke za neke od najčešće korištenih internet preglednika: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer, Apple Safari, Opera.  Neki preglednici vam omogućuju kretanje kroz internet stranice u “anonimnom” načinu rada, ograničavajući količinu podataka postavljenih na vašem računalu i automatsko brisanje trajnih kolačića postavljenih na vaše računalo ili mobilni uređaj kada završite sesiju pregledavanja. Postoje i mnoge aplikacije trećih strana koje možete dodati u preglednik da biste blokirali ili upravljali kolačićima. Možete i izbrisati kolačiće koji su prethodno bili postavljeni u vaš preglednik tako da odaberete opciju za brisanje povijesti pregledavanja i pritom uključite i opciju brisanja kolačića. Detaljnije informacije o kolačićima i podešavanje postavki možete pronaći na sljedećim linkovima:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/
http://www.networkadvertising.org/

Mjerenje posjećenosti

Posjećenost mjerimo aplikacijom Google Analytics. Želite li to onemogućiti, mjerenje možete zabraniti na linku:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Podaci za kontakt

NUBIS ECO d.o.o.
Gvozdanska 13a, Zagreb
info@nubis-eco.hr
01 7778 417